Gedroogde kabeljauw, natuurlijk voor de hond

Niet alleen heerlijk maar vooral gezond. Visproducten – waaronder kabeljauw – zijn net zo gezond voor honden en katten als dat ze voor de mens zijn. Ondanks het drogen van de kabeljauw zit het vlees nog vol met gezonde vetten, eiwitten en mineralen. Gedroogd is niet vers, dat is zonder meer waar. Echter, ons droogproces is uniek en droogt vis op (lage) temperaturen van rond de 35 graden Celsius! De meeste producenten drogen hun producten op temperaturen van rond de 80 graden of hoger. Dankzij de lage droogtemperatuur zorgen we ervoor dat er veel meer gezonde voedingsstoffen behouden blijven.

Gedroogde kabeljauw voor honden en katten

Kabeljauw is slechts een van de vele soorten vis die we aanbieden. Een eerlijk, gezond en honderd procent natuurlijk product. De geur, textuur en smaak van dit prachtige stukje vis vallen vooral in de smaak bij honden en katten. Onze vis wordt met name gevangen in de wateren van de Noordzee. Kabeljauw komt hier gelukkig in grote getale voor dankzij een strikt beleid dat zorgt voor duurzame visserij waarbij vispopulaties in stand blijven.

De voedingswaarde van gedroogde kabeljauw is erg hoog. Het hoge gehalte aan eiwitten, omega-vetten en vezels en ruwe as heeft verschillende positieve effecten op dieren. Zo zorgen de gezonde voedingsstoffen ervoor dat zowel honden als katten een stralende vacht krijgen, het bevordert de bloedcirculatie en de groei van botten. Daarnaast is het bevorderlijk voor het gebit.

Te gebruiken als

  • hondensnacks gedroogd
  • natuurlijke hondensnacks
  • natuurlijk kattenvoer
  • vis voor kat
  • vis voor hond

Bekijk hier de verschillende kabeljauwproducten die we aanbieden.

 

No products in the cart.