Is gedroogde vis nieuwe superfood dieren?

Via onze webshop zijn gedroogde visdelicatessen voor huisdieren nu ook verkrijgbaar voor particulieren. Deze 100% natuurlijke vissnacks zijn erg goed voor uw hond of kat.Gezonde gedroogde vis zonder toevoegingen. Goed voor vacht, gewrichten en spijsvertering.

Asortiment

Wij bieden een zeer ruim assortiment aan. Elke kat is gek op vis, hoe meer variatie hoe liever. Uw kat herkent een smakelijk visje van verre, zelfs in gedroogde vorm. Soms moet uw hond even wennen aan de smaak van vis, gewoon een kwestie van opbouwen door de vis te mengen met het voedsel waar uw hond aan gewend is. Al snel kan uw hond genieten van de gezonde hondensnacks!

Er is een ruime keuze uit natuurlijke visproducten. Er is volop variatie te krijgen voor een gezonde eetlust. U kunt de vis voeren als volwaardige maaltijd , maar ook als supplement in de vorm van visolie bijvoorbeeld. Zalmolie is een product waar uw huisdier zich prima bij zal voelen. Het is gemakkelijk toe te voegen aan het dagelijks menu. Een scheutje over het voedsel waar uw huisdier aan gewend is, vormt al een enorme verrijking van het dagelijkse dieet.

Superfood voor dieren

Gedroogde vis is het superfood voor uw huisdier. Dit natuurlijke honden-en kattenvoer zorgt voor een glanzende vacht en de dieren verharen minder. Een sterker gebit, soepeler gewrichten en een gezondere spijsvertering met minder ontlasting zijn andere voordelen van het voeren van gedroogde vis. Uw huisdieren eten de gedroogde visproducten met smaak op tot de laatste kruimel!

Herkomst vis

De vis wordt gevangen in de Noord – en Oostzee door voornamelijk vissers uit Urk. Gewoon pure vis zonder toevoegingen, gezond en eerlijk. Biologisch verantwoord door de simpele, eeuwenoude, natuurlijke wijze waarop de vis wordt gedroogd en verwerkt tot vissnacks. Alle delen van de vis worden gebruikt zodat er geen restafval is. Geen import uit verre landen zodat de ecologische voetafdruk klein blijft en de afkomst duidelijk is. Bovendien is daarmee de hoge kwaliteit te garanderen en en weten we zeker dat aan alle regels is voldaan.

 

No products in the cart.